رییس اداره دامپزشکی شهرستان بم:
شهروندان از گوشتهای لیبلدار استفاده کنند
مسعود اسدی پور گفت: با توجه به گرمی هوا و احتمال افزایش کنهها در این فصل و خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو که بیماری ویروسی و از طریق گزش کنه و یا از طریق تماس با خون و ترشحات دام مبتلا قابل انتقال بین انسان و حیوانات است باید از گوشتهای لیبلدار استفاده شود.

رئیس حوزه قضایی بخش بروات به همراهی بخشدار بخش بروات ،رئیس دامپزشکی شهرستان بم،رئیس محیط زیست و رئیس مرکز بهداشت شهرستان از فعالیت کشتارگاه دام شهرستان بم بازدید به عمل آوردند و از نزدیک در روند مسائل و مشکلات این کشتارگاه قرار گرفتند.
درادامه رئیس حوزه قضایی بخش بروات از قسمت های ذبح دام، مراحل پوست کنی و سردخانه های پیش سرد نگهداری لاشه های کشتار شده،اتاق های پاک سازی آلایش خوراکی،بخش تبدیل ضایعات،واحد تاسیسات و تصفیه خانه و پساب خروجی بازدید کردند و وضعیت کشتارگاه دام شهرداری بم را در حال حاضر مطلوب و قابل قبول دانست.
اسدی پور رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بم در ابتدای بازدید ارائه گزارشی از وضعیت و روند کشتارگاه دام پرداخت و گفت: یکی از اقدامات مهم و ضروری اداره دامپزشکی شهرستان تامین گوشت سالم و بهداشتی و حلال برای مصرف مردم است.
وی ادامه داد: با توجه به هویت گذاری دام ها از کشتار دام ماده مولد در این کشتارگاه جلوگیری به عمل می آید،همچنین با توجه به گرمی هوا و احتمال افزایش کنه ها در این فصل و خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو که بیماری ویروسی و از طریق گزش کنه و یا از طریق تماس با خون و ترشحات دام مبتلا قابل انتقال بین انسان و حیوانات می باشد.
اسدی پور عنوان کرد: این بیماری علامت مشخصی ندارد از شهروندان خواست که گوشت مورد نیاز را از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و از تهیه گوشت های که فاقد مهر و لیبل بهداشتی می باشند خودداری کنند.
نظر دهید