• 1404/03/06 - 07:24
  • تعداد بازدید : 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی شبکه دامپزشکی بم درباره ذبح دام

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بم، رئیس شبکه دامپزشکی بم گفت:  ذبح کنندگان دام و کارگران شاغل در کشتارگاه‌ها و قصابی‌ها،هنگام کار از وسایل حفاظت شخصی مانند دستکش، چکمه، عینک، ماسک، روپوش یا پیش‌بند پلاستیکی استفاده کنند.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان بم  گفت: افرادی که با دام سر و کار دارند، از گذاشتن چاقوی قصابی داخل دهان خودداری کنند و در صورت وجود زخم یا جراحت بر روی دست‌ها یا انگشتان خود از تماس با ترشحات یا لاشه دام خودداری کنند.

مسعود اسدی پور افزود: خون و ترشحات دام تا چند روز می‌تواند باعث انتقال بیماری شود به همین دلیل ذبح گوسفند در معابر، پارکینگ و حیاط منزل یک رفتار غیربهداشتی است که ممکن است باعث انتشار بیماری شود و به خانواده‌ها توصیه کرد گوشت مورد نیاز خود را از قصابی ها و مراکز معتبر و مورد تأیید شبکه دامپزشکی تهیه کنند، زیرا در کشتارگاه‌های صنعتی علاوه بر نگهداری گوشت در شرایط استاندارد، از ذبح دام قاچاق و آلوده به ویروس جلوگیری می‌شود و محیط کشتارگاه برای مبارزه با کنه و سایر آلودگی‌ها به طور مرتب سمپاشی و ضدعفونی می‌شود.

وی، یکی دیگر از راه‌های انتقال بیماری را گزش کنه عنوان کرد و گفت: ویروس این بیماری در دام‌هایی نظیر گاو، گوسفند و بز علایم خاصی ندارد و در نتیجه از ظاهر دام نمی‌توان به وجود بیماری در حیوان پی برد و گزش انسان توسط کنه آلوده نیز باعث ورود عامل بیماری به خون و ابتلاء به این بیماری می‌شود. له کردن کنه روی پوست بدن نیز می‌تواند باعث ابتلاء به بیماری شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بم
  • کد خبر : 339565
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید