• 1399/12/20 - 10:57
  • تعداد بازدید : 505
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز طرح تشدید تدابیرکنترلی و نظارت بهداشتی نوروزی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی اداره دامپزشکی بم

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان ، مسعود اسدی پور در آستانه فرا رسیدن سال نو خورشیدی، از آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در ایام پایان سال جاری و در طی تعطیلات نوروز خبرداد .

اسدی پور اظهار داشت: در این ایام اداره دامپزشکی شهرستان بم به منظور کنترل و نظارت بهداشتی بر انواع گوشت و فرآورده های خام دامی یک اکیپ ثابت در محل اداره دامپزشکی وتعدای اکیپ گشت زنی منظم در سطح شهر اقدام به بازدید از مراکز تحت پوشش می نماید و با اجرای این طرح های ویژه نظارتی شاهد افزایش امنیت سلامت مردم و کاهش تخلفات خواهیم بود.

مسعود اسدی پور تصریح کرد: مراکزی که تحت نظارت دامپزشکی می باشند شامل کشتارگاههای دام و طیور، سردخانه های نگهداری مواد پروتئینی، مراکز عرضه مرغ و ماهی ، گوشت قرمز، رستوران ها، هتل ها، کبابی ها، چلوکبابی ها، قصابی ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی و سایر اماکن تولید، استحصال، حمل و نقل ، نگهداری ، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی می باشد که نظارت بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر در طی سال به منظور حفظ سلامت و صیانت از حقوق مصرف کنندگان انجام می شود که این امر نقش به سزایی در پیشگیری از بیماری های منتقله از غذا دارد.

وی در ادامه ضمن ابراز امیدواری از اینکه با همکاری همشهریان بزرگوار و مسولین اجرایی در بخش های مختلف بویژه در بخش های نظارت بهداشتی بتوانیم از مرحله دشوار بیماری ناشی از کروناویروس و مخاطرات آن گذر کنیم گفت: کنترل و نظارت های مستمر در ارتقای وضعیت بهداشتی جامعه بسیار حائز اهمیت است .

این مقام مسول در پایان بیان کرد : شهروندان در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به لیبل درج شده بر روی بسته بندی ها توجه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه موارد تخلف بهداشتی با شماره تلفن 034-44213744 تماس حاصل نمایند تا در اسرع وقت نسبت به موضوع گزارش شده رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی صورت پذیرد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بم
  • کد خبر : 272248
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید