• 1401/04/13 - 08:02
  • تعداد بازدید : 490
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کشتارگاه‌های دام شهرستان کرمان سمپاشی شدند

رئیس دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: برای جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو، کشتارگاه‌های شهرستان کرمان با همکاری شهرداری سم پاشی شدند.

آمنه زینلی گفت: در فصل گرما، فعالیت کنه‌ها افزایش می‌یابد و خطر انتقال بیماری به انسان از دام‌های آلوده در صورت بی احتیاطی در کشتار دام و تماس با ترشحات دام آلوده بیشتر می شود. 

او می گوید:  با توجه به افزایش موارد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در کشور، شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان، انجام اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار دارد و در این زمینه کشتارگاه‌های شهرستان کرمان از جمله کشتارگاه صنعتی دام شهرستان و سایر کشتارگاه‌های بخش‌های تحت پوشش شهرستان با همکاری شهرداری  سمپاشی شدند. 

به گفته رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان، کشتار غیرمجاز دام یکی از عوامل انتقال بیماری تب کریمه کنگو  است؛ بنابراین مردم از این اقدام جدا خودداری کنند. 

او می گوید: بازرسان شبکه دامپزشکی در صورت مشاهده کشتار در خارج از کشتارگاه دام به شدت با متخلفان برخورد خواهند کرد. 

به گفته رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از کشتار غیر مجاز و اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پزبه از جمله نکات پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو است. 

او می گوید: به مردم توصیه می‌شود برای جلوگیری از انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، قبل از استفاده از گوشت و جگر، آن ها را به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان کرمان
  • کد خبر : 287825
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید