• 1399/05/01 - 07:56
  • تعداد بازدید : 340
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بر ذبح دام‌های قربانی در فهرج

رئیس دامپزشکی شهرستان فهرج گفت: نظارت بر ذبح دام‌های قربانی در شهرستان فهرج با تلاش دو گروه سیار و ثابت دامپزشکی صورت می‌گیرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، مهدی بماندشتی رئیس دامپزشکی شهرستان فهرج ، گفت: شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج در جهت اهداف دامپزشکی که ارتقای سلامت جامعه از طریق نظارت بر مراحل تولید، کشتار و توزیع گوشت و فرآورده‌های خام دامی است، کار نظارت بر کشتار دام در روز عید قربان را در قالب دو گروه نظارتی مستقر در شبکه دامپزشکی و سطح شهر انجام می‌دهد.

او افزود: کار نظارت بر ذبح دام‌ها و همچنین گوشت استحصالی از ذبح دام‌های قربانی در شهرستان فهرج از ساعت ۷ صبح تا ۱۳ ادامه دارد و کارکنان این شبکه در این روز آماده پاسخگویی و خدمت رسانی به مردم شهرستان فهرج هستند.

بماندشتی گفت: با توجه به نقش کنه‌ها در انتقال بیماری‌های خطرناک از خریداری دام‌های دارای کنه خودداری شود و از طرفی با توجه به باز بودن کشتارگاه دام در صبح روز عید قربان سعی شود به منظور پیشگیری از بیماری‌های مشترک و آلودگی محیط حتی المقدور کشتار در کشتارگاه انجام شود.

او افزود: بهتر است، گوشت دام ذبح شده به مدت ۲۴ ساعت در یخچال در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری و سپس مصرف شود.

بماندشتی گفت: رعایت نکات بهداشتی حائز اهمیت است و افراد در صورت رعایت نکردن موارد بهداشتی در هنگام ذبح ممکن است به بیماری خطرناک تب کریمه کنگو مبتلا شوند به همین دلیل قصابان و سلاخان در هنگام ذبح دام از وسایل ایمنی مانند دستکش، عینک، چکمه، روپوش و... استفاده کنند.

رئیس شبکه دامپزشکی فهرج بیان داشت: شماره تلفن ۴۴۲۸۱۰۰۸ آماده پاسخگویی به شهروندان است و مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به شبکه دامپزشکی فهرج اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستانهای صفحه اول,اخبار شهرستان فهرج
  • کد خبر : 253994
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید