• 1397/11/06 - 06:52
  • تعداد بازدید : 633
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شیر خام در واحدهای تولیدی و مراکز جمع آوری سیرجان پایش می شود

رئیس دامپزشکی سیرجان گفت : طرح پایش و نمونه گیری از شیر خام در واحدهای تولیدی و مراکز جمع آوری این شهرستان بطور مداوم اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان،علیرضا زینلی پور افزود : این طرح در راستای تولید فرآورده‌های دامی سالم و مرغوب بطور مرتب در حال انجام است .
وی گفت : این طرح در مراکز پرورش و نگهداری گاو شیری سنتی ، نیمه صنعتی و صنعتی ، مراکز جمع آوری شیر خام و خودروهای حمل شیر و مراکز عرضه فرآورده های لبنی شهرستان به اجرا در آمده که در سال جاری پس از انتخاب واحدهای شامل طرح پایش تعداد 112 نمونه گیری از این واحدها صورت گرفته است.
رئیس شبکه دامپزشکی سیرجان گفت : تولید، عرضه و همچنین مصرف شیر خام در دامداری ها و مراکز جمع آوری به لحاظ حساسیت و فسادپذیری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که کارشناسان دامپزشکی علاوه بر نظارت بر مراکز جمع آوری شیر از طریق صدور مجوز بهداشتی برای فعالیت مراکز استاندارد و مورد تایید و انجام نظارت های دوره ای ، با انجام تست بروسلوز (تب مالت) سعی در تامین سلامت این فرآورده در منطقه دارد.
زینلی پور همچنین از همشهریان خواست تا از مصرف شیر خام بدون جوشاندن به شدت خودداری کرده و با توجه به اینکه عرضه شیر به صورت فله ای مورد تایید شبکه دامپزشکی شهرستان نمی باشد به مصرف کنندگان توصیه می شود از خرید شیر خام از این مراکز خودداری و فقط از شیر و فرآورده های لبنی پاستوریزه استفاده کنند.
سیرجان در 175کیلومتری جنوب غربی کرمان قرار دارد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستانهای صفحه اول,اخبار شهرستان سیرجان
  • کد خبر : 5300
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید