• 1399/05/19 - 07:49
  • تعداد بازدید : 533
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت دامپزشکی فهرج بر بهداشت و سلامت شیر خام

رئیس دامپزشکی فهرج گفت: نظارت بر عرضه شیر خام به منظور تامین امنیت سلامت مردم از مهمترین برنامه‌های دامپزشکی فهرج است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، مهدی بماندشتی رئیس دامپزشکی فهرج، گفت: حرارت هرگونه آلودگی را از بین می‌برد و لازم است شهروندان شیر خام را در دمای جوش به مدت چند دقیقه بجوشانند.

او افزود: شهروندان شیر و فرآورده‌های لبنی را از مراکز فروش مجاز و تحت نظارت اداره دامپزشکی خریداری کنند و از مصرف فرآورده‌های لبنی غیر پاستوریزه به جد پرهیز کنند.

بماندشتی گفت: مصرف شیر، بدن را در مقابل بیماری‌ها تقویت می‌کند، و هر زمان پای بیماری‌هایی از قبیل (کرونا) به میان می‌آید، مصرف مواد پروتئینی اهمیت بیشتری می‌یابد، شیر هم منبع غذایی خوبی است که باید در وعده صبحانه میل شود.

او افزود: شیر دارای پروتئین خاصی است که به آن کازئین گفته می‌شود و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و توانایی فرد را در مقابل بیماری‌ها افزایش می‌دهد، در واقع پروتئین شیر در کنار پروتئین گوشت و تخم مرغ نقش خوبی در افزایش سیستم ایمنی دارد.

بماندشتی گفت: از واحد‌های تولیدی و مراکز عرضه شیر شهرستان به صورت منظم بازدید و نمونه گیری توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی انجام می‌شود و برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، به کلیه واحد‌های عرضه انواع فرآورده‌های خام دامی توصیه شد، نکات بهداشتی را رعایت کنند.

او با اشاره به فسادپذیری سریع شیر و توانایی انتقال بیماری‌های مشترک از جمله سل و بروسلوز از دام به انسان از طریق شیر‌های آلوده از دامداران خواست در صورت بروز هرگونه بیماری در دام شیری، درمان تحت نظارت دکتر دامپزشک و توسط دارو‌های مجاز صورت گیرد. همچنین اصول بهداشتی در مورد بهداشت لوازم شیردوشی و سلامت افراد دست اندر کار دوشش شیر رعایت شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستانهای صفحه اول,اخبار شهرستان فهرج
  • کد خبر : 254573
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه