• 1399/08/05 - 09:01
  • تعداد بازدید : 685
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید:

دوره آموزشی اصول بازرسی بهداشتی گوشت در کشتارگاه های دام

دوره آموزشی اصول بازرسی بهداشتی گوشت در کشتارگاه های دام با حضور کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمان و شهرستان های استان با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با بیماری کرونا به صورت ویدیو کنفرانس در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان در ابتدای این دوره آموزشی یک روزه که با تدریس دکتر حجت الله جعفری مدرس دوره مذکور و سرپرست بازرسان بهداشتی کشتارگاه دام بم برگزار شد وی با تاکید بر اهمیت کشتارگاه های دام در شناسایی بیماریهای واگیردار و قابل انتقال به انسان، اعلام کرد: بازرسین بهداشتی با شناسایی بیماریهای واگیردار و قابل انتقال به انسان نقش مهم در تامین گوشت سالم و بهداشتی وتضمین سلامت این فراورده ایفاد می نمایند.

دکترجعفری درخصوص تاسیسات  و ساختارهای مورد نیاز در کشتارگاه های دام مطالبی را توضیح داد و نکات کلیدی درمدیریت کشتارگاه را بیان نمود.

وی در ادامه این دوره آموزشی درخصوص عوارض عمومی بیماری ها و نحوه قضاوت بهداشتی آنها مطالبی جامع را ایراد نمود.

سرپرست تیم بازرسان بهداشتی کشتارگاه دام بم به تفسیر بیماری های مورد انتظار و قابل اهمیت در کشتارگاه دام پرداخت و با نشان دادن علایم و نشانه های بیماری ها در قالب تصویر، قضاوت های بهداشتی و مراتب کنترلی در این رابطه را توضیح داد.

لازم به ذکر است در پایان این دوره آموزشی، کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمان و 16 شبکه دامپزشکی شهرستان به مطرح کردن سوالات خود در زمینه اصول بازرسی بهداشتی در کشتارگاه پرداختند که به سوالات آنها پاسخ داده شد.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 256988
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه