شنبه 30 خرداد 1405

flag
لیست اخبار صفحه :326
انجام بیش از 10 هزار و 800  بازدید بهداشتی دامپزشکی در طرح تشدید نظارت بر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان اعلام کرد:

انجام بیش از 10 هزار و 800 بازدید بهداشتی دامپزشکی در طرح تشدید نظارت بر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان بیان داشت: رقم بازدیدهای گروهای نظارتی اداره کل دامپزشکی کرمان از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارت بر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز و نیمه اول تعطیلات سال نو به بیش از 10هزار و 800 مورد رسید.

در روز طبیعت از رها سازی ماهی قرمز در آب های جاری،رودخانه ها و سدها خودداری کنید.
دکتر بنی اسد رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رابر

در روز طبیعت از رها سازی ماهی قرمز در آب های جاری،رودخانه ها و سدها خودداری کنید.

دکتر بنی اسد رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رابر ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای همه شهروندان محترم گفت:در روز طبیعت از رها سازی ماهی قرمز در آب های جاری،رودخانه ها و سدها خودداری کنید زیرا ماهی‌های قرمز، تهدیدی جدی برای اکوسیستم‌های و پهنه‌های آبی هستند

رعایت موارد بهداشتی و زیست محیطی و تغذیه مناسب در مرغداری ها زمینه ساز تولید مرغ سالم خواهد بود و امنیت غذایی جامعه را نیز بهمراه خواهد داشت.
رئیس شبکه دامپزشکی فهرج در بازدید از واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه ای عنوان کرد:

رعایت موارد بهداشتی و زیست محیطی و تغذیه مناسب در مرغداری ها زمینه ساز تولید مرغ سالم خواهد بود و امنیت غذایی جامعه را نیز بهمراه خواهد داشت.

مهدی بمان دشتی در بازدید از واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه ای خورشیدی اظهار کرد: رعایت موارد بهداشتی و زیست محیطی و تغذیه مناسب در مرغداری ها زمینه ساز تولید مرغ سالم خواهد بود و امنیت غذایی جامعه را نیز بهمراه خواهد داشت.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور