• 1397/07/09 - 12:00
  • تعداد بازدید : 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

‍ کنترل سلامت شیرخام و انجام آزمایشات میکروبی و شیمیایی و تقلبات در شهرستان بم

مسعود اسدی پور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم بیان کرد: شیر خام مهمترین فرآورده خام دامی می باشد به همین دلیل کنترل و بررسی سلامت شیر خام حائز اهمیت بالایی می باشد لذا به منظور ارتقاء سطح سلامت شیر خام بطور منظم و دوره ای پایش ها و نمونه برداری هایی از واحدهای تولیدی دامی صنعتی و سنتی، خودروهای حمل شیر و مراکز عرضه انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، وی در ادامه اظهار داشت : کارشناسان این شبکه بطور مداوم و مستمر تمامی واحدهای عرضه شیر خام را مورد بازرسی قرار می دهند و از ابتدای سال 97 تا کنون تعداد 240 نمونه شیر از واحدهای عرضه شیر خام نمونه برداری انجام شده است و آزمایشات میکروبی، شیمیایی و تقلبات شیر خام را انجام داده اند که در صورت هر گونه مغایرت نتایج با استانداردهای سلامت شیر مراتب را به واحدها برای اصلاح و تذکر اعلام نموده اند و در صورت تکرار آن طبق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی و از طریق مراجع قانونی پیگیری لازم به عمل خواهد آمد.

اسدی پور خاطر نشان کرد: بیماری تب مالت یک بیماری میکروبی( باکتریایی) و از مهترین بیماری های مشترک بین انسان و دام است که یکی از راههای ابتلا به آن مصرف محصولات لبنی غیر پاستوریزه و نجوشیده می باشد که در انسان منجر به بروز علایمی مثل تب مواج، عرق شدید، سردرد ضعف، دردکمر و پشت و مفاصل می شود.

این مقام مسؤل در پایان با اشاره به خطر ابتلای به تب مالت از طریق شیرخام به مردم توصیه نمود که از لبنیات پاستوریزه استفاده کنند و در صورت استفاده از لبنیات سنتی و فله این اقلام را از مراکز مورد تائید اداره دامپزشکی تهیه نمایند و حتما قبل از مصرف بطور کامل شیرخام را بجوشانند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 59451
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه