• 1397/02/30 - 12:00
  • تعداد بازدید : 235
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توسط اداره کل دامپزشکی استان کرمان صورت می پذیرد

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان

با عنایت به شروع ماه مبارک رمضان و ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید،توزیع وعرضه فرآورده های خام دامی در این ایام 17 اکیپ ثابت 50 اکیپ سیاربصورت استانی و شهرستانی از ساعت 8 صبح لغایت 20 شب فعال گردیده اند.



به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان بیان داشت: اماکن تحت پوشش این طرح شامل کلیه کشتارگاههای دام و طیور،سرد خانه ها ، کارگاه های نگهداری و بسته بندی، مراکز توزیع و عرضه، رستورانها و خودروهای ویژه حمل فراورده های خام دامی می باشند.



دکتر قاضی زاده با بیان این خدمات تاکید کرد: دریافت فراورده سالم از سیاست های امنیت غذایی دامپزشکی است که بدلیل حساسیت موضوع در ماه مبارک بصورت ویژه پیگیری می گردد.



وی ادامه داد:در این راستا هماهنگی های لازم با کلیه دستگاههای مربوطه به منظور تدوین دقیق بر نامه عملیاتی و اقدامات نظارتی مورد نیاز صورت گرفته و تجهیزات و امکانات لازم نیز  فراهم گردیده است.


رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان ضمن تشکر از همشهریان که پیش از این نیز همکاری لازم را در زمینه های مختلف با اداره کل دامپزشکی داشته اند درخواست کرد : همه مصرف کنندگان می توانند با مشاهده هر گونه تخلف در فروش فراوده ناسالم و یا بدون تاریخ مصرف  مراتب را جهت پیگیری  به شبکه های دامپزشکی شهرستان و یا به سامانه اطلاع رسانی مردمی 1512 گزارش نمایند
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 57626
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه