تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی شهرستان راور در ماه مبارک رمضان
دکتر علیرضا اسلامی گفت: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضای شهروندان به مصرف انواع فراورده های خام دامی، نظارت های دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان تشدید می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان؛ سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان راور افزود: این طرح از روز ۲۷ اردیبهشت ماه آغاز و تا روز ۲۷ خرداد ماه ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به افزایش گشتهای نظارتی در ایام اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی فرآوردههای خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان، تصریح کرد: این طرح با حضور دو اکیپ صبح ها از ساعت ۸ الی ۱۴ و عصرها از ساعت ۱۴ الی ۲۰ اجرا میشود.
اسلامی خاطرنشان کرد: طرح تشدید نظارت بهداشتی فرآوردههای خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان چندین سال است که از سوی سازمان دامپزشکی اجرا میشود.
وی با بیان اینکه با اجرای این طرحهای ویژه نظارتی شاهد افزایش امنیت سلامت مردم و کاهش تخلفات سودجویان و متخلفان بودیم، گفت: دامپزشکی شهرستان بر فرآوردههای خام دامی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی، تخممرغ و غیره نظارت دارد.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان راور تصریح کرد: همشهریان عزیز بایستی محصولات مورد نیاز خود را از مراکز مورد تایید دامپزشکی خریداری کنند و در زمان خرید محصول به داشتن مهر و برچسب دامپزشکی روی لاشه و تاریخ تولید و انقضاء محصولات بستهبندی شده توجه کنند.
اسلامی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد تخلف بهداشتی در این مراکز با شماره تلفن ۳۳۷۲۲۶۳۸ تماس حاصل نمایند تا در اسرع وقت نسبت به موضوع گزارش شده رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی صورت پذیرد.
نظر دهید