• 1397/04/27 - 12:00
  • تعداد بازدید : 276
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان:

اقدامات لازم برای کنترل بیماری طاعون نشخوار کنندگان انجام شد

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان از انجام اقدامات پیشگیرانه برای کنترل بیماری نشخوار کنندگان کوچک در شهرستان بافت خبر داد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی اظهارداشت: از ابتدا اطلاع رسانی در خصوص شیوع این بیماری به درستی انجام نشد اما مردم به هیچ عنوان نگران نباشند چون این بیماری بین انسان و حیوان مشترک نیست و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.



وی تصریح کرد: اقدامات پیشگیرانه در حال انجام است و از ابتدای گزارش مشاهده نخستین نمونه های مثبت، مطابق با استانداردهای تعریف شده واکسیسناسیون دام های همجوار با کانون های بیماری انجام شد.



رشیدی بیان کرد: واکسن به اندازه کافی وجود دارد و در ایران تولید می شود و مصونیت کامل برای دام ایجاد می کند.



مدیرکل دامپزشکی استان کرمان ادامه داد: جمع آوری لاشه ها و معدم سازی آنها به سرعت انجام شده است و آبشخورها نیز ضد عفونی شده است.



وی همچنین از انجام طرح های قرنطینه در کانونهای بیماری خبر داد و بیان کرد: مردم می توانند با خیال راحت از فراآورده های دامی استفاده کنند و این بیماری مشکلی را برای بهداشت عمومی ایجاد نمی کند.




  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 59301
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه