• 1398/01/27 - 10:48
  • تعداد بازدید : 511
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان:

اعزام اکیپ های اداره کل دامپزشکی استان کرمان به مناطق سیل زده خوزستان

اکیپ های اداره کل دامپزشکی استان کرمان برای ارائه خدمات بهداشتی دامپزشکی، به مناطق سیل زده خوزستان اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان بیان کرد: در پی هماهنگی های انجام شده با مسئول ستاد معین استان کرمان در خوزستان و در خواست مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان مبنی بر اعزام نیرو و ملزومات، با برنامه ریزی های انجام شده، شش اکیپ سه نفره مجهز به انواع دارو، واکسن، سم و تجهیزات کامل فنی و پشتیبانی برای ارائه خدمات بهداشتی دامپزشکی  طی مدت 15روز به مناطق سیل زده خوزستان اعزام شدند.

وی اظهار کرد: انجام عملیات های واکسیناسیون، سم پاشی، ضدعفونی مناطق درگیر تلفات دامی و ... از جمله اقدامات اکیپ های اعزامی به مناطق درگیر خواهد بود.

دکتر رشیدی از ملزومات مورد نیاز در خواست شده توسط اداره کل دامپزشکی استان خوزستان به واکسن، دارو و مواد بیولوژیک شامل 5000 دز واکسن شاربن علامتی ، 5000 دز واکسن پاستورلوز ، 10000 دز واکسن انتروتوکسمی ، 500 لیتر سم جهت سم پاشی دام سبک و سنگین و جایگاه دام و انواع دارو (آنتی بیوتیک های وسیع الطیف، ضد تب، مولتی ویتامین ها و ضد انگل های خارجی و داخلی دام) و نیز اکیپ واکسیناسیون و تجهیزات شامل شش اکیپ عملیاتی مایه کوبی با تجهیزات کامل فنی و پشتیبانی، شش خودرو کمک دارجهت اعزام اکیپ های مایه کوبی و شش دستگاه سم پاش جهت سم پاشی جایگاه نگه داری دام را نام برد.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: بالغ بر یک میلیارد ریال هزینه واکسن، دارو، مواد بیولوژیک و تجهیزات برای کمک به سیل زدگان براورد شده است که با عملکرد و تلاش اکیپ های فرستاده شده به مناطق سیل زده خوزستان شاهد کاهش خسارات ناشی از سیل و تسهیل مدیریت بحران خواهیم بود.

این مقام مسئول تصریح کرد: هر اکیپ اعزامی شامل یک دکتر دامپزشک و دو تکنیسین دامپزشکی می باشد که بعد از اعزام، با همکاری با نیروهای اداره کل دامپزشکی خوزستان به ارائه خدمات می پردازند.

دکتر رشیدی با بیان اینکه انجام عملیات های بهداشتی دامپزشکی در مناطق سیل زده ای که تلفات دام و طیور وجود داشته، لازم و ضروری می باشد، افزود: بعد از وقوع بلایای طبیعی، از جمله اقدامات مدیریت بحران حوادث، انجام اقدامات پیش گیری و مراقبت از  وقوع و شیوع بیماری های واگیر دار من جمله بیماری های واگیردار مشترک مابین انسان و دام می باشد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 8859
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه