لیست اخبار صفحه :215
بازرسین نظارت بهداشتی در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی مجدانه عمل نمایند
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان اعلام کرد:

بازرسین نظارت بهداشتی در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی مجدانه عمل نمایند

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، نشست ناظرین بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان کرمان با محوریت طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان با حضور دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان و تمامی کارشناسان نظارت بهداشتی دامپزشکی کل استان با رعایت فاصله گذاری اجتماعی به صورت ویدیو کنفرانس برگزار گردید.

 6500 تن گوشت مرغ و 1250 تن گوشت قرمز پس از بازرسی بهداشتی وارد بازار مصرف گردید
با نظارت دامپزشکی بر کشتارگاه های دام و طیور استان از ابتدای اجرای طرح نوروزی تاکنون،

6500 تن گوشت مرغ و 1250 تن گوشت قرمز پس از بازرسی بهداشتی وارد بازار مصرف گردید

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان بیان کرد: از آغاز اجرای طرح نوروزی دامپزشکی در استان با نظارت این مجموعه بر کشتارگاه های طیور، 6500 تن گوشت مرغ از ذبح حدود3 میلیون قطعه طیور استحصال و پس از بازرسی بهداشتی وارد بازار مصرف گردید.

 ماهی قرمز را در رودخانه رها نکنید
رئیس شبکه دامپزشکی کرمان

ماهی قرمز را در رودخانه رها نکنید

رئیس شبکه دامپزشکی کرمان گفت: مسافران و گردشگران نوروزی به هیچ وجه ماهی‌های قرمز هفت سین عید را در آب‌های طبیعی رهاسازی نکنند.

واکسیناسیون  بیش از سه میلیون و سیصد هزار راس دام علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی دامپزشکی استان کرمان خبر داد:

واکسیناسیون بیش از سه میلیون و سیصد هزار راس دام علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک

بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) یک بیماری کشنده حاد با واگیر بسیار بالا می باشد که نشخوار کنندگان کوچک را درگیر می کند.

با ماهی هفت‌سین در پایان نوروز چه کنیم؟
دکتر ندا ثنایی رییس اداره دامپزشکی شهرستان بردسیر:

با ماهی هفت‌سین در پایان نوروز چه کنیم؟

برخی سنت‌ها مانند خرید ماهی قرمز و کاشتن سبزه عید برای سفره هفت‌سین طی سال‌ها یا دهه‌های اخیر به جزئی از فرهنگ ما تبدیل شده‌اند؛ هرچند مخالفان و موافقانی دارد.