برگزاری سومین کمیته فنی ارتقاء کیفیت شیر خام شهرستان نرماشیر
سومین جلسه کمیته ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام شهرستان نرماشیر در محل دفتر معاونت سیاسی و اجتماعی فرمانداری نرماشیر و با حضور اعضا برگزار گردید.
دکتر زارع پور رئیس اداره دامپزشکی نرماشیر گفت : شیر خام یکی از مهمترین فراورده های خام دامی میباشد که در صورت عدم رعایت شرایط بهداشتی لازم در هنگام تولید، توزیع و عرضه می تواند بعنوان یک تهدید کننده سلامت و بهداشت جامعه انسانی بخصوص در حوزه بیماری تب مالت و سل بعنوان شایع ترین بیماری های مشترک بین انسان و دام مد نظر باشد.
وی همچنین ضمن اشاره به ارزش بالای این ماده غذایی، تلاش در جهت افزایش بهبود کیفی شیر را لازمه همکاری بین بخشی دستگاههای مرتبط برشمرد.
معاونت سیاسی و اجتماعی فرمانداری در پایان جلسه ضمن تشکر از پیگیری های اداره دامپزشکی و اعضای عضو کمیته شیرخام شهرستان تصریح نمود: از آنجا که در وعده های غذایی روزانه عموم جامعه شیر خام و فرآورده های لبنی وجود دارد لذا توجه به مبحث بهداشت و کیفیت شیرخام بسیار مهم و جدی می باشد و بر لزوم پیگیری مصوبات جلسات تاکید نمود.
نظر دهید