اجرای طرح کشوری تشدید نظارت در شهرستان رفسنجان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان از آغاز طرح کشوری تشدید نظارت با استقرار دو اکیپ ثابت و دو اکیپ سیار نظارتی دامپزشکی در شهرستان رفسنجان خبر داد.
محمود مقامی با اعلام این خبر گفت: در این طرح کلیه مراکز عرضه در شهرستان شامل مرغ و ماهی فروشی ها، قصابی ها، رستورانها، کبابی ها،کشتارگاه ها، مراکز بسته بندی، سردخانه ها، لبنیاتی ها و خودروهای حمل فرآورده های خام دامی به صورت مرتب مورد رصد و پایش بازرسی بهداشتی قرار می گیرند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان بیان کرد: این طرح همزمان با سراسر کشور در شهرستان آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و در صورت برخورد همشهریان محترم با هرگونه تخلف بهداشتی می توانند با شماره ۳۴۳۲۲۰۶۳ تماس حاصل نمایند.
وی در خصوص گوشت قرمز گفت: گوشت قرمز باید ممهور به مهر دامپزشکی و به صورت کاملا" مشخص و خوانا با کد کشتارگاه مربوطه باشد و از منابع مجاز تهیه گردد و لازم است گوشت تازه در یخچال فروشگاه نگهداری و پس از تقاضای مشتری به بیرون یخچال انتقال و تحویل گردد و عرضه گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده ممنوع است و گوشت صرفا" بایستی در حضور مشتری چرخ گردد.
مقامی در خصوص گوشت سفید مرغ افزود: مرغ باید در کشتارگاههای صنعتی طیور تحت نظارت دامپزشکی کشتار و بازرسی شود و در کیسه های نایلونی سالم دارای تاریخ تولید و انقضاء بسته بندی گردد. یکطرف بسته بندی مرغهای تازه شفاف است و می توان وضع ظاهری و میزان خونابه را کنترل کرد که نباید بیشتر از حد معمول باشد و مرغ تازه بایستی در یخچال ویترین دار و در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شود. دمای نگهداری مرغ منجمد فریز ۱۸- درجه می باشد.
نظر دهید