مراکز عرضه فرآورده های خام دامی زیر ذره بین بازرسان دامپزشکی
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان نرماشیر، دکتر خلیلی گفت: در راستای حفظ، تأمین، تضمین و ارتقاء سلامت عمومی، بازرسی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهر از جمله سردخانه تالار ها و رستوران ها، قصابی ها و ... توسط کارشناسان اداره دامپزشکی نرماشیر همه روزه و بصورت دوره ای انجام میپذیرد .
وی تصریح نمود: مسؤلین واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی و همچنین رستوران ها، تالارهای پذیرایی و... در نظر داشته باشند که نگهداری و عرضه محصول تاریخ گذشته در واحد و همچنین منجمد کردن فرآورده های خام دامی تازه و دیفراست فرآورده های منجمد( به جهت فروش به عنوان محصول تازه) تخلف محسوب شده و اداره دامپزشکی برابر قانون با شخص یا واحد متخلف برخورد خواهد کرد.
دکتر خلیلی در ادامه افزود: تهیه فرآورده های خام دامی مورد نیاز رستورانها و مراکز تهیه و توزیع غذا می بایست از اماکن مورد تایید دامپزشکی انجام شود لذا مستندات مربوط به تهیه اقلام پروتئینی از مراکز معتبر می بایست همواره برای بازرسی کارشناسان دامپزشکی در مراکز موجود باشد.
دکتر خلیلی در پایان توصیه کرد: شهروندان عزیز در هنگام خرید تمامی فرآورده های خام دامی به لیبل دامپزشکی محصولات حاوی مشخصات شرکت تولیدکننده ، تاریخ تولید و انقضاء ، شرایط دمایی نگهداری و همچنین شکل ظاهری بسته بندی گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ و ... توجه نمایند و درصورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک یا تخلف بهداشتی توسط متصدیان عرضه فرآورده های خام دامی ، سریعأ موضوع را به اداره دامپزشکی نرماشیر گزارش نمایند.
نظر دهید