• 1403/02/25 - 05:57
  • تعداد بازدید : 189
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

رزمایش های بسیج عشایری در قالب "رزمایش قرارگاه محرومیت زدایی جهاد دامپزشکی" در استان اجرایی خواهد شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، نشست هماهنگی در خصوص اجرای رزمایش بسیج عشایری در استان در قالب "رزمایش قرارگاه محرومیت زدایی جهاد دامپزشکی" با حضور مدیرکل دامپزشکی استان، مدیرکل امور عشایری استان، رئیس سازمان بسیج جامعه عشایری استان کرمان، معاونت سلامت دامپزشکی استان، مسئول روابط عمومی و هماهنگ کننده امور جهاد دامپزشکی استان و کارشناسان ادارات طیور، مبارزه و روابط عمومی دامپزشکی استان در محل دفتر مدیر کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه پس از ذکرنام و یاد خداوند، دکتر صدیقه کاظمی‌نیا معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان به بیان دستورالعمل رزمایش قرارگاه محرومیت زدایی جهاد دامپزشکی" سازماندهی میدانی، خدمات رسانی گسترده" با شعار محوری "خدمت بی منت در کنار عشایر" پرداخت و گفت از جمله اهداف این رزمایش بسیج کردن گروه‌های جهادی تخصصی دامپزشکی و سایر اقشار بسیج، افزایش بهره‌وری دام سبک در جامعه عشایری وکمک به تامین امنیت غذایی در کشور است.

وی به شرح دستورات اجرایی دستورالعمل پرداخت و گفت: آغاز رزمایش در سراسر کشور در تاریخ 28 اردیبهشت راس ساعت ۸ صبح با تجمع گروه‌های جهادی تخصصی با هماهنگی قرارگاه محرومیت زدایی جهاد دامپزشکی در یکی از  مراکز استان های کشور می‌باشد.

وی مناطق هدف پیشنهادی جهت عملیات جهادی را مناطق عشایری حوزه استان برشمرد که با هماهنگی ادارات کل دامپزشکی استان‌، اداره کل امور عشایری و بسیج عشایری استان انتخاب می گردد.

وی در پایان عرصه‌های مورد نظر برای رزمایش قرارگاه محرومیت زدایی جهاد دامپزشکی را به طور مفصل تشریح کرد.

در ادامه دکتر محمد خلیلی وند مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: جامعه عشایر بسیار تاثیرگذار است و حدود دو سال است که اردوهای جهادی توسط دامپزشکی در سطح استان برگزار می گردد.

در ادامه مهندس رضا نیکزادی مدیر کل امور عشایری استان کرمان با بیان اینکه در سالهای اخیر شاهد ارتباط بسیار خوب مابین  دامپزشکی و امور عشایر استان بوده‌ایم که کم نظیر است، گفت: از آنجا که یک میلیون و 400 هزار راس دام  عشایر در شمال استان داریم که در حوزه امنیت غذایی استان حائز اهمیت ویژه است لذا از همه دستگاه اجرایی درخواست داریم که نگاه ویژه‌ای به تولید کنندگان عشایری داشته باشند.

وی با بیان اینکه نقش دامپزشکی در حراست و حفظ دام حائز اهمیت ویژه است، ادامه داد: جامعه هدف ما نیازمند آموزش و افزایش و ارتقای علمی است زیرا امروزه بیماری های نوپدید و بازپدید در جامعه داریم که قسمتی از آن مربوط به حوزه دام است لذا باید نگرانی‌های حوزه عشایر دامدار در این خصوص کاهش یابد.

وی در پایان گفت: از آنجا که 30 درصد تولیدی گوشت قرمز مربوط به عشایر است، سعی کنیم که تولید در جامعه عشایر  رونق پیدا کرده و از مهاجرت عشایر جلوگیری کنیم.

 

سرهنگ سیاری رئیس سازمان بسیج جامعه عشایری استان نیز با بیان اینکه عشایر با کمترین هزینه بیشترین تولید را دارند، گفت: از آنجا که شبکه‌ای از بسیجیان عشایر در کل استان داریم، لازم است در قرارگاه جهادی دامپزشکی همه با هم کار کنیم و هم افزایی داشته باشیم.

وی درخصوص اینکه مدیران دامپزشکی با فرمانده حوزه عشایری در شهرستان‌ها جلسات داشته باشند، بر تهیه تقویم اجرایی و زمانبندی اردوهای جهادی و رسانه ای نمودن امور جهادی تاکید نمود.

  در پایان پس از بحث و تبادل نظر مصوباتی به تصویب رسید.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 319320
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید