بازدیدهای نظارت بهداشتی اداره دامپزشکی در جهت ارتقای کیفیت و تضمین سلامت و بهداشت گوشت مرغ در شهرستان نرماشیر
اکیپهای نظارت بهداشتی گشت مشترک اداره دامپزشکی با همکاری نمایندگان فرمانداری ، شبکه بهداشت و درمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نرماشیر با هدف نظارت بر نحوه عرضه فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه، رستورانها و فروشگاه های زنجیره ای و نیز به منظور ساماندهی و کنترل مسائل بهداشتی تشکیل گردید.

دکتر فیروزه زارعپور رئیس اداره دامپزشکی گفت: این بازدید مشترک به منظور نظارت بر نوع گوشت مرغ عرضه شده در سطح شهرستان، رعایت روند زنجیره سرد حمل و نقل و مجهز بودن خودروهای حامل فرآورده های خام دامی به سیستم سرمایشی و خنک کننده انجام گردید تا این فراورده ها با کیفیت مطلوب به دست مصرف کننده برسد.
دکتر زارع پور گفت: تأمین سلامت فراوردههای خام دامی شهرستان در رأس برنامههای اداره دامپزشکی نرماشیر قرار دارد و در این بازدید ها آموزش صنوف و تاکید بر رعایت موازین بهداشتی و رفع نواقص بهداشتی مهم از طریق تشدید نظارتها عملیاتی میشود.
وی اضافه کرد: امیدواریم با تلاشهای صورت گرفته، مواد خام دامی با سطح کیفی بهداشتی مطلوبی به دست مصرف کنندگان رسیده و مردم با اطمینان خاطر نسبت به خریداری و مصرف محصولات مذکور اقدام کنند.
این مقام مسئول در پایان عنوان کرد: کارشناسان اداره دامپزشکی نرماشیر بر روند تولید، توزیع و عرضه مواد خام دامی نظارت جدی خواهند داشت و همشهریان محترم میتوانند در صورت مشاهده هر گونه عرضه فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی، بلافاصله مراتب را با شماره تماس اداره دامپزشکی شهرستان نرماشیر ۴۴۲۷۰۷۰۰-۰۳۴ ، مطرح کنند.
نظر دهید