• 1398/07/22 - 13:16
  • تعداد بازدید : 302
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آغازطرح واکسیناسیون رایگان نیوکاسل در طیور بومی شهرستان نرماشیر.

دکتر زارع رئیس شبکه دامپزشکی نرماشیر عنوان کرد: بیماری نیوکاسل یکی از شایعه ترین بیماری های بومی منطقه ایران محسوب می گردد و هر ساله ضررهای هنگفتی به صنعت مرغداری وارد می نماید .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، وی در ادامه گفت: این بیماری یک بیماری ویروسی که به دلیل انتشار سریع و مرگ ومیر بالای طیور آلوده اهمیت بالایی دارد.بیماری به سه شکل تنفسی عصبی و گوارشی دیده می شود که علایمی همچون عطسه ، سرفه، تورم سینوس ای اطراف چشم ،ترشحات از چشم وبینی،لرزش عضلانی،فلجی و پیچش سر و گردن، اسهال آبکی سبز رنگ و... بسنه به فرم درگیری ایجاد می گردد .
دکتر زارع همچنین عنوان کرد: بهترین وموثرترین راه بعداز اقدامات بهداشتی و قرنطینه ای واکسیناسیون طیور سالم می باشد در همین راستا  از بیستم مهرماه 98 واکسن نیوکاسل رایگان در شهرستان با پوشش صد درصدی به طیور بومی تلقیح  و بالغ بر  صد هزار (100000 )قطعه طیور بر علیه این بیماری توسط دامپزشکی شهرستان واکسینه می گردد.

وی در پایان ابراز امیدواری نمودند: مرغداران و دامداران و اهالی روستا همکاری لازم با اکیپهای دامپزشکی را به نحو احسن انجام دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستانهای صفحه اول,اخبار شهرستان نرماشیر
  • کد خبر : 244935
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید