• 1398/05/26 - 06:53
  • تعداد بازدید : 481
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

۶۰ مورد خونگیری در باشگاه‌های سوارکاری شهربابک

مسئول دارو و درمان شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک گفت: به منظور مقابله با بیماری مشمشه عملیات خونگیری بیش از ۶۰ راس اسب در شهرستان شهربابک انجام شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، محمد مکی نیا مسئول دارو و درمان شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک گفت: تاکنون بیش از ۶۰ راس اسب خونگیری شده و نمونه‌ها به منظور انجام آزمایشات لازم به مرکز تشخیص سازمان دامپزشکی کشور ارسال می‌شود.

او افزود: با توجه به اینکه شهرستان شهربابک دارای چندین مورد باشگاه سوارکاری است مراقبت، تست و تشخیص بیماری مشمشه اسب‌های باشگاه سوارکاری شهرستان با برنامه ریزی منظم و مستمر توسط این شبکه صورت می‌پذیرد.

مکی نیا با اشاره به اینکه بیماری مشمشه یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی واگیردار و قابل انتقال بین حیوانات و انسان است اظهارداشت:  بیشتر تک سمیان به این بیماری حساس بوده و ابتلا به این بیماری می‌تواند منجر به مرگ این حیوانات شود.

او تصریح کرد:اسب داران  با رعایت شرایط بهداشتی و قرنطینه‌ای ضمن تضمین سرمایه گذاری در صنعت اسب در حفظ و ارتقای بهداشت عمومی جامعه اهتمام ورزند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستانهای صفحه اول,اخبار شهرستان شهربابک
  • کد خبر : 242542
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید