دکتر بنی اسد سرپرست دامپزشکی شهرستان رابر :
عدم خریداری ماهی قرمز از مراکز غیر مجاز
دکتر بنی اسد سرپرست دامپزشکی شهرستان رابر گفت :با توجه به وضعیت بیماری کرونا در کشور و احتمال انتقال بیماری به صورت مکانیکی از طریق فروش ماهی قرمز بدینوسیله به آگاهی و اطلاع مردم شهرستان رابر می رساند که عامل بیماری کرونا برای ماهی بیماری زا نیست ولی در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی و ایمنی ازطریق آب و سطح بدن ماهی به صورت مکانیکی قابلیت انتقال به انسان می باشد.
.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، وی افزود خرید ماهی قرمز بایستی از مراکز مجاز و در ظروف یکبار مصرف صورت بگیرد و بعد از ورود به منزل بلا فاصله در ظرف مناسب حاوی آب لوله کشی که از قبل آماده شده و با دستکش یکبار مصرف تخلیه شود و ظرف قبلی با رعایت نکات بهداشتی در سطل زباله انداخته شود.
ودر پایان دکتر بنی اسد گفت:از دست زدن به آب حاوی ماهی قرمز و ماهی قرمز جداً خودداری کنید و در صورت تماس، دست را با آب و صابون به مدت بیست ثانیه دقیق بشویید.
نظر دهید