اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید،توزیع وعرضه فراورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان
دکتر علیرضا اسلامی رئیس این شبکه با اشاره به اقدامات نظارتی دامپزشکی بر عرضه فراورده های خام دامی اظهار داشت : طرح تشدید نظارت های دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی شهرستان در ایام ماه مبارک رمضان، از 25 فروردین ماه سال جاری تا پایان ماه مبارک رمضان اجرا می شود و به منظور حفظ سلامت شهروندان و مصرف کنندگان فراورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان، نظارت بهداشتی دامپزشکی به صورت مستمر و روزانه بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی انجام می شود.

اسلامی تصریح کرد : در راستای مأموریت های محوله و وظایف سازمانی در طول ماه مبارک رمضان عملیات نظارت بر مراکز عرضه از قبیل کشتارگاه، قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها، کبابی ها، رستوران ها، سردخانه ها، مراکز جمع آوری شیر و خودروهای حمل کننده مواد خام دامی توسط بازرسان این شبکه انجام و با موارد غیربهداشتی برخورد می شود.
وی افزود : بدین منظور شبکه دامپزشکی راور با ساماندهی دو اکیپ ثابت و سیار در دو شیفت کاری صبح و عصر از ساعت 8 صبح لغایت 20 بر مراکز عرضه نظارت و با موارد غیربهداشتی برخورد می نماید.
رئیس دامپزشکی راور گفت : کنترل و نظارت بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی بدون همکاری شهروندان دشوار است و همکاری و گزارشات مردمی در زمینه موارد غیربهداشتی بسیار مؤثر است.
وی در پایان خاطرنشان کرد : برای ارتقاء وضعیت بهداشتی و سلامت جامعه توصیه می شود شهروندان فراورده های خام دامی مورد نیاز را از مراکز عرضه ای که تحت نظارت شبکه دامپزشکی فعالیت دارند تهیه نمایند.
نظر دهید