• 1399/09/17 - 08:12
  • تعداد بازدید : 211
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مرحله دوم واکسیناسیون تب برفکی دام سنگین(گاو، گوساله)در شهرستان نرماشیر آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، در راستای اجرای مرحله دوم واکسیناسیون تب برفکی دام سنگین در شهرستان نرماشیر بلغ بر 6200 راس دام سنگین این شهرستان بر علیه این بیماری مایه کوبی می شوند.

دکتر زارع رئیس شبکه دامپزشکی نرماشیر عنوان کرد: در راستای اجرای مرحله دوم واکسیناسیون تب برفکی دام سنگین در شهرستان نرماشیر بلغ بر 6200 راس دام سنگین این شهرستان بر علیه این بیماری مایه کوبی می شوند.
دکتر زارع اظهار داشت.:این بیماری باعث ایجاد تاول در دهان و سم و به ندرت بر روی پستان می گردد که در نهایت با پاره شدن تاول به زخم تبدیل می گردد و می تواند باعث تلف شدن دامها به ویژه دامهای جوان و کاهش چشمگیر تولیدات دامی گردد.

وی با بیان اینکه این طرح توسط اکیپ‌های دامپزشکی در سطح دامداری های شهرستان اجرا می شود از عموم دامداران خواست جهت اجرای مطلوب این طرح با مأمورین دامپزشکی همکاری لازم را داشته و در طول این طرح حتی الامکان از جابجایی دام ها خودداری نمایند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 258155
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه