چهارشنبه 28 خرداد 1404

flag
لیست اخبار صفحه :323
پایش آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در شهرستان نرماشیر

پایش آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در شهرستان نرماشیر

رئیس دامپزشکی شهرستان نرماشیر با اشاره به فصل سرد و مهاجرت پرندگان فصلی اظهار کرد: در کشورهای اطراف به ویژه شمالی کانون‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان رو به افزایش است و احتمال انتقال این بیماری از طریق پرندگان مهاجر به کشور وجود دارد.

اجرای طرح ویزیت و واکسیناسیون رایگان دام و طیور و سم پاشی اماکن دامی در روستای امیر آباد رابر به مناسبت هفته بسیج
دکتر بنی اسد سرپرست دامپزشکی رابر :

اجرای طرح ویزیت و واکسیناسیون رایگان دام و طیور و سم پاشی اماکن دامی در روستای امیر آباد رابر به مناسبت هفته بسیج

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان ، دکتر بنی اسد سرپرست دامپزشکی رابر گفت:همزمان با هفته بسیج با مشارکت اداره دامپزشکی و بسیج مهندسین ناحیه مقاومت بسیج رابر و اداره جهاد کشاورزی طرح واکسیناسیون و ویزیت رایگان دام و طیور و سم پاشی اماکن دامی روستای امیر آباد رابر انجام شد.

اطلاعیه دستورالعمل نحوه برخورد با واحد های مرغداری فاقد تایید تخلیه

اطلاعیه دستورالعمل نحوه برخورد با واحد های مرغداری فاقد تایید تخلیه

به گزارش دفتر قرنطینه و امنیت زیستی، با توجه به استعلامات متعدد استانها در خصوص واحدهای مجاز طیور که دارای مجوز جوجه ریزی معتبر بوده و به علل مختلف از قبیل صدور گواهی دستی بعلت قطع سامانه یا عدم اطلاع رسانی مرغدار یا اشتباه همکاران در سامانه قرنطینه اقدام به درج عدم وصول نموده و در سامانه GIS ورود به فارم مجاز درج گردیده است و در حال حاضر امکان دریافت نهاده از سامانه بازارگاه را ندارند، جهت رفع مشکلات این گروه از استان ها، مطابق روش ذیل اقدام لازم بعمل آید.

نظارت دقیق دامپزشکی بر مصرف آنتی بیوتیک در جمعیت دامی
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان همزمان با هفته جهانی آگاه سازی داروهای آنتی میکروبیال خبر داد:

نظارت دقیق دامپزشکی بر مصرف آنتی بیوتیک در جمعیت دامی

از تاریخ ۲۸ آبان تا ۴ آذرماه با هدف افزایش آگاهی عمومی و جهانی از میکروارگانیسم های مقاوم به آنتی بیوتیک و تشویق برای اتخاذ بهترین شیوه مقابله با این معضل، توسط سازمان جهانی بهداشت هفته جهانی آگاه سازی داروهای آنتی میکروبیال نامیده شده است.

نقش مهم آموزش در کنترل بیماری‌های بین انسان و دام
رییس دامپزشکی کوهبنان

نقش مهم آموزش در کنترل بیماری‌های بین انسان و دام

رییس دامپزشکی کوهبنان با اشاره به نقش مهم آموزش در کنترل بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از برگزاری کلاس آموزشی «بهداشتِ پرورش و آشنایی با بیماری‌های دام و طیور» در این شهرستان خبر داد.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور