شنبه 23 خرداد 1405

flag
لیست اخبار صفحه :224
برگزاری دوره آموزشی دشمن شناسی در محل اداره کل دامپزشکی
همزمان با هفته دفاع مقدس صورت گرفت:

برگزاری دوره آموزشی دشمن شناسی در محل اداره کل دامپزشکی

همزمان با هفته دفاع مقدس، دوره آموزشی دشمن شناسی با تدریس دکتر محمد علی مشهدی از مدرسین دانشگاه با حضور روسا و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمان در محل این اداره کل برگزار گردید.

توصیه های دامپزشکی شهرستان نرماشیر  به دامداران با توجه به شروع فصل سرما

توصیه های دامپزشکی شهرستان نرماشیر به دامداران با توجه به شروع فصل سرما

به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان نرماشیر، دکتر زارع پور رئیس اداره دامپزشکی گفت: با توجه به کاهش محسوس دمای هوا و شروع فصول سرما، رعایت توصیه های بهداشتی به شرح ذیل جهت جلوگیری از بروز تلفات دام ها بر اثر سرمازدگی و خسارات احتمالی به دامداران حائز اهمیت می باشند.

بازدید و ممیزی کشتارگاه صنعتی طیور استان کرمان توسط معاون دفتر نظارت بربهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور جهت اعطای رتبهA

بازدید و ممیزی کشتارگاه صنعتی طیور استان کرمان توسط معاون دفتر نظارت بربهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور جهت اعطای رتبهA

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، در راستای انجام رتبه بندی صنایع وابسته به دام، دکترمحمود حاج اکبری معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور، کشتارگاه صنعتی طیوراستان کرمان را بازدید و ممیزی نمود.

هشدار دامپزشکی در مورد شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در زرند

هشدار دامپزشکی در مورد شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در زرند

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان زرند از برخورد این اداره با موارد زنده فروشی پرندگان در شهرستان خبر داد و اعلام کرد: در صورت خرید پرندگان زینتی از مراکز مورد تائید سازمان دامپزشکی کشور، لازم است این پرندگان حداقل به مدت دو هفته در محل جداگانه نگهداری شوند و در صورت احراز سلامتی، انتقال دهند.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور