دکتر زارع پور رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نرماشیر
دامپزشکی ضامن سلامت فرآورده های خام دامی
دکتر زارع پور رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نرماشیر گفت: نظارت بر عرضه فرآوده های خام دامی به صورت مستمر ادامه داردو بدین منظور بازدید های ادواری از واحد های عرضه فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان واحد نظارت اداره دامپزشکی شهرستان به صورت مدون و ماهانه انجام می گردد و توصیه ها و تذکرات بهداشتی لازم به متصدیان این مراکز داده می شود.
وی افزود: فرآورده های خام دامی براساس نوع شرایط نگهداری، منجمد و تازه دسته بندی شده و می بایست براساس دمای مناسب نگهداری در دو قسمت تازه در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد و فرآورده های منجمد نیز در دمای منفی هجده درجه سانتی گراد و به صورت منجمد نگهداری شود، همچنین زمان ماندگاری فرآورده ها براساس نوع فرآورده و نحوه نگهداری باید مورد توجه قرار گیرد که این زمان بر روی لیبل های طراحی شده درج گردیده است.
این مقام مسؤل در پایان به شهروندان توصیه کرد: در هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت کنند و هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی شهرستان را از طریق تماس با 034-44270700 به اداره دامپزشکی شهرستان نرماشیر برای پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاعرسانی کنند.
نظر دهید