• 1397/03/19 - 12:00
  • تعداد بازدید : 228
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان

گوشت‌های ذبح شده باید ۲۴ ساعت در سردخانه‌های کشتارگاه نگهداری شود

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان تاکیدکرد گوشت های ذبح شده باید 24 ساعت در سرخانه های کشتارگاه ها نگهداری شود که ضرورت راه اندازی این پیش سردکن ها در کشتارگاه های بهداشتی را نشان می دهد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، وی با بیان اینکه در کشور نیز از سال 1970 برای اولین بار این بیماری شناسایی شد اظهار کرد: این بیماری از بعد تلفات و بالینی از سال 1378 در کشو اپیدمی پیدا کرد که تاکنون در استان های سیستان و بلوچستان و اصفهان بیشترین مورد تلفات را داشته و استان کرمان در وضعیت متوسط کشوری قرار دارد.



رشیدی با بیان اینکه کنه، ناقل و مخزن این بیماری است اظهار کرد: در دام این بیماری علامتی ندارد و دام آلوده را نمی توان در این بیماری تشخیص دهیم به همین منظور مبارزه با انگل ها و مراقبت های کشتارگاهی دو بحث در مبارزه با این بیماری است.



مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با تاکید بر اینکه گوشت های ذبح شده باید 24 ساعت در سرخانه های کشتارگاه ها نگهداری شود که ضرورت راه اندازی این پیش سردکن ها در کشتارگاه های بهداشتی را نشان می دهد تصریح کرد: در راستای مبارزه با کنه نیز 12هزار لیتر سم پاشی به صورت رایگان از محل اعتبارت این اداره کل در سال گذشته صورت گرفت که در این راستا 300  میلیون تومان هزینه شد.



وی ادامه داد: 15 هزار لیتر سم نیز برای سال جاری نیاز داریم تا سم پاشی محل دام در سطح استان صورت گیرد که به 700 میلیون تومان اعتبار نیاز است تا بتوانیم ظرف مدت 2 ماه مناطق تحت خطر را سم پاشی کنیم.



دکتر رشیدی با اشاره به جلوگیری از ورود قاچاق دام به استان اظهار کرد: متاسفانه هنوز، پلاک گذاری دام ورودی از جنوب استان صورت نگرفته است و اگر پلاک گذاری به صورت کامل و مستمر صورت گیرد می توان از قاچاق جدی دام به استان کرمان جلوگیری کرد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 60068
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه