• 1397/03/08 - 12:00
  • تعداد بازدید : 261
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان در هشتاد و سومین کارگروه سلامت استان کرمان اعلام کرد:

کاهش مبتلایان به بیماری تب مالت در استان کرمان

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با بیان اینکه متاسفانه شاهد افزایش هاری در سطح استان کرمان هستیم اظهار کرد: دلیل افزایش بیماری هاری در سطح استان، عدم مدیریت سگ های ولگرد بوده است که پیشنهاد می شود در این راستا کمیته ای به منظور جمع آوری، عقیم سازی و رها سازی سگ های ولگرد در سطح استان کرمان تشکیل شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی با بیان اینکه  به صورت پراکنده  کارهایی در راستای جمع آوری و عقیم سازی سگ های ولگرد توسط شهرداری ها انجام می شود اما کافی نیست اظهار کرد: به عنوان یک اولویت باید کنترل سگ های ولگرد در دستور کار کارگروه سلامت استان قرار گیرد.

رشیدی به موضوع بیماری تب کریمه کنگو نیز اشاره کرد و گفت:  یکمی از مخاطرات جدی در این راستا بحث کشتارگاه بود که در این راستا طبق قانون باید کشتارگاه های استان مجهز به پیش سردکن شوند که این موضوع از سال گذشته در دستور کار اداره کل دامپزشکی استان قرار گرفت که هم اکنون در برخی کشتارگاه ها استان این پیش سردکن ها نصب شده اما در شهرستان های بردسیر، سیرجان، راور و رابر اقدام موثری هنوز در این راستا صورت نگرفته و بعضا شاهد کم کاری شهرداری ها در این موضوع می باشیم.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره به موقعیت جغرافیایی استان و همجواری با سیستان و بلوچستان اظهار کرد: بیشترین تب کریمه کنگو از طریق دام قاچاق به کشور ورود پیدا کرده است که استان سیستان و بلوچستان بیشترین سهم را در این راستا دارد که نشان می دهد باید در موضوع جلوگیری از قاچاق دام به استان کرمان اقدامات جدی تری صورت گیرد.

وی به بیماری تب مالت نیز اشاره کرد و افزود: در سال های اخیر اقدامات خوبی در این راستا در استان کرمان صورت گرفته است و شاهد کاهش بسیار خوبی در مبتلایان به بیماری تب مالت در استان بودیم.

رشیدی  به مراکز عرضه شیر خام به عنوان کانون های انتقال بیماری تب مالت به انسان نیز اشاره کرد و گفت: مراکز شیر فله ای مخاطرات بهداشتی فراوانی را ایجاد می کنند و متاسفانه شاهد هستیم که روز به روز تعداد این مراکز در سطح استان رو به افزایش است و انتظار داریم از یک سو مردم شیر مورد نیاز خود را از شیرهای پاستوریزه تامین کنند و از سوی دیگر نیز کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مصوباتی در راستای مدیریت این مراکز را داشته باشند.




  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 60092
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه