صب و راهاندازی پیشسرد در کشتارگاه دام شهرستان بافت
رئیس شبکه دامپزشکی بافت از راهاندازی پیشسرد کشتارگاه دام این شهر با همکاری شهرداری وشورای شهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر پویا امجدی گفت : وجود سیستم پیشسردکن در کشتارگاهها ضروری است، چون نگهداری لاشههای کشتاری به مدت 24 ساعت در دمای یخچالی بین صفر تا چهار درجه سانتیگراد، علاوه بر ترد شدن گوشت، باعث حذف پاتوژنهای احتمالی میشود.
وی تاکید کرد: مصرف این قبیل فرآورده پروتئینی دارای امنیت بهداشتی بوده و برای پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو ضروری است. دکتر امجدی افزود: شبکه دامپزشکی بافت همواره نهایت تلاش خود را در زمینه تأمین امنیت غذایی و تضمین سلامت همشهریان گرامی دارد.
وی درپایان از همشهریان درخواست کرد : از خرید گوشتهای فاقد لیبل و مهر دامپزشکی خودداری کنند ودرصورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق شماره تلفن 42423710به کارشناسان این شبکه اطلاع دهند.
وی تاکید کرد: مصرف این قبیل فرآورده پروتئینی دارای امنیت بهداشتی بوده و برای پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو ضروری است. دکتر امجدی افزود: شبکه دامپزشکی بافت همواره نهایت تلاش خود را در زمینه تأمین امنیت غذایی و تضمین سلامت همشهریان گرامی دارد.
وی درپایان از همشهریان درخواست کرد : از خرید گوشتهای فاقد لیبل و مهر دامپزشکی خودداری کنند ودرصورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق شماره تلفن 42423710به کارشناسان این شبکه اطلاع دهند.
نظر دهید