• 1397/05/13 - 12:00
  • تعداد بازدید : 255
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

صب و راه‎اندازی پیش‎سرد در کشتارگاه دام شهرستان بافت

رئیس شبکه دامپزشکی بافت از راه‎اندازی پیش‎سرد کشتارگاه دام این شهر با همکاری شهرداری وشورای شهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر پویا امجدی گفت : وجود سیستم پیش‎سردکن در کشتارگاه‎ها ضروری است، چون نگهداری لاشه‎های کشتاری به مدت 24 ساعت در دمای یخچالی بین صفر تا چهار درجه سانتی‎گراد، علاوه بر ترد شدن گوشت، باعث حذف پاتوژن‎های احتمالی می‌شود.



وی تاکید کرد: مصرف این قبیل فرآورده پروتئینی دارای امنیت بهداشتی بوده و برای پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو ضروری است. دکتر امجدی افزود: شبکه دامپزشکی بافت همواره نهایت تلاش خود را در زمینه تأمین امنیت غذایی و تضمین سلامت همشهریان گرامی دارد.



وی درپایان از همشهریان درخواست کرد : از خرید گوشت‌های فاقد لیبل و مهر دامپزشکی خودداری کنند ودرصورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق شماره تلفن 42423710به کارشناسان این شبکه اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 57849
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه