• 1400/11/16 - 06:04
  • تعداد بازدید : 1189
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان:

خدمات اداره کل دامپزشکی استان کرمان به مناطق سیل زده استان

بعد از وقوع بلایای طبیعی همانند سیل از جمله چالش های بهداشتی دامپزشکی در مناطق سیل زده، انجام اقدامات پیش گیری و مراقبت از وقوع و شیوع بیماری های واگیر دار من جمله بیماری های واگیر مشترک بین انسان و دام می باشد که می بایست بخوبی مدیریت گردد لذا نقش اقدامات دامپزشکی و اجرای برنامه های بهداشتی آن در این زمان بیش از پیش احساس می گردد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان بیان کرد: قرار گرفتن کشور ما به لحاظ موقعیت جغرافیایی جز کشورهای بلاخیز دنیا سبب شده است که به هنگام بروز بلایای طبیعی نیازمند مدیریتی توانمند و تقسیم درست مسئولیت ها در سطح نهاده های اجرایی برای اقدام به موقع و سریع بمنظور کاهش خسارات باشیم.

این مقام مسئول گفت: بعد از وقوع سیل در استان، اکیپ های اداره کل دامپزشکی استان کرمان برای ارائه خدمات بهداشتی دامپزشکی، به مناطق سیل زده استان اعزام شدند که مجهز به واکسن، سم، تجهیزات کامل فنی و پشتیبانی و ... بودند که به انجام خدمات بهداشتی دامپزشکی شامل واکسیناسیون دامها(انواع بیماری های دامی شامل تب برفکی و ...)، سمپاشی و مبارزه با انگل های خارجی دام، درمان دام های بیمار و ... در مناطق سیل زده پرداختند.

دکتر رشیدی افزود: در پی هماهنگی های انجام شده و با برنامه ریزی های صورت پذیرفته، چهار اکیپ سه نفره مجهز به انواع واکسن، سم و تجهیزات کامل فنی و پشتیبانی برای ارائه خدمات بهداشتی دامپزشکی به مناطق سیل زده استان ( شهرستان ریگان) اعزام شدند.

این مقام مسئول تصریح کرد: هر اکیپ اعزامی شامل یک دکتر دامپزشک و دو تکنیسین دامپزشکی بود که بعد از اعزام به ارائه خدمات پرداختند.

دکتر رشیدی اعلام کرد: مراقبت بیماریهای مهم اخطار کردنی از جمله بیماری شاربن و شاربن علامتی، مشاوره و راهنمایی های لازم در خصوص بیماری های ورم پستان و عفونت سم و ... از جمله اقدامات دیگر این اداره کل در راستای کاهش خسارات این بحران بود.

وی از دامداران و مرغدارن درخواست نمود که در هنگام وقوع این بلایای طبیعی، با همکاری با نیروهای دامپزشکی و اعلام دقیق تلفات دامی به اکیپ‌ های دامپزشکی سبب تعیین میزان خسارات‌ های وارده گردند.

وی با بیان اینکه اطلاعیه های دامپزشکی از سوی این اداره کل به دامداران و مرغداران در خصوص راه های مقابله با خطرات ناشی از وقوع سیل داده شده است، افزود: اقدامات بهداشتی متعدد برای مراحل پیش و پس از سیلاب به دامداران و مرغداران جهت کاهش خسارات توصیه شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان با بیان اینکه انجام عملیات های بهداشتی دامپزشکی در مناطق سیل زده ای که تلفات دام و طیور وجود داشته، لازم و ضروری می باشد و ارایه این خدمات هنوز ادامه دارد، افزود: با عملکرد و تلاش اکیپ های فرستاده شده به مناطق سیل زده استان شاهد کاهش خسارات ناشی از سیل و تسهیل مدیریت بحران خواهیم بود.

 

کلیپ عملکرد دامپزشکی استان کرمان در مناطق سیل زده
https://kerman.ivo.ir/ZxVxo

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 281342
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه