ضبط و معدوم سازی دو تن فرآورده خام فاسد و غیر بهداشتی توسط شبکه دامپزشکی شهرستان بم
مسعود اسدی پور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم از تشدید نظارت بر واحدهای عرضه فرآورده خام دامی، رستورانها، آشپزخانه ها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، مسعود اسدی پور در ادامه افزود: فرآیند تولید محصول باید طبق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور صورت گیرد و با موارد مغایر با ان برخورد می شود و تحت هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد سلامت مردم به خطر بیفتد و با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد.
این مقام مسؤل افزود: در شهرستان بم مراکز عرضه فرآورده های خام دامی (شامل مرغ، ماهی، تخم مرغ و گوشت قرمز) و رستوران ها و تالارها بطور منظم و دوره ای مورد بازدید کارشناسان شبکه قرار می گیرند و با متخلفین از موازین بهداشتی بشدت برخورد می شود و فرآورده های خام دامی فاسد و غیر بهداشتی جمع آوری و معدوم می گردد که از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون طی 405 بازدید از مراکز عرضه مقدار2000 کیلوگرم فراورده خام تاریخ منقضی و غیر بهداشتی ضبط و معدوم گردیده است و12 مورد مرکز عرضه فرآورده خام دامی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی به مراجع قانونی معرفی گردیده است.
اسدی پور تصریح کرد: در برخی نظارت ها به منظور هم افزایی در نظارت های بهداشتی این بازرسی ها در قالب گشت مشترک با سایر ادارات مرتبط از جمله فرمانداری، شبکه بهداشت ، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و اداره صنعت،معدن و تجارت با همراهی دامپزشکی انجام می گردد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه یکی از مهمترین بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام(تب خونریزی دهنده کریمه کنگو) در اثر تماس با گوشت، خون و سایرقسمتهای دام آلوده به انسان منتقل شده و اصلی ترین راه گسترش آن کشتار دام به صورت غیربهداشتی در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه می باشد، شهروندان و خاصه از بانیان هیئت ها خواست، گوشت استحصالی را مدت24 ساعت قبل از طبخ حتما در دمای یخچال ( 0 تا 4 درجه سانتی گراد) نگهداری کنند.
این مقام مسؤل از مردم خواست که هنگام تهیه گوشت قرمز حتما به مهر دامپزشکی توجه کنند و گوشت مرغ نیز در بسته بندی با تاریخ مصرف مشخص تهیه کنند ودر صورت مشاهده هر گونه تخلف موضوع را با اداره دامپزشکی این شهرستان در میان بگذارند.
نظر دهید