• 1403/11/06 - 10:16
  • تعداد بازدید : 61
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

واکسیناسیون سگ های صاحب‌دار روستایی علیه بیماری هاری در شهرستان نرماشیر

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان نرماشیر، دکتر خلیلی مسؤل واحد بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی اداره دامپزشکی گفت: بیماری هاری یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است که از نظر بهداشت عمومی از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی اظهار کرد: اصلی‌ترین و  عمده ترین راه سرایت بیماری هاری به انسان گازگرفتگی حیوان یا پنجه کشیدن حیوانات به خصوص سگ و گربه است و در همین راستا به تمامی افرادی که حیوانات خانگی نگهداری می‌کنند توصیه می‌شود واکسیناسیون هاری را به موقع انجام دهند.
 
دکتر خلیلی در پایان عنوان کرد: با توجه به ماهیت بهداشت عمومی بیماری هاری و مشترک بودن آن، بدینوسیله از دامداران و روستاییان درخواست می شود با اکیپ های مایه کوب دامپزشکی در برنامه واکسیناسیون علیه بیماری هاری همکاری کنند و ضمن رعایت اصول امنیت زیستی در دامداری ها از تماس سگها و سایر حیوانات حیات وحش با دامهای اهلی جلوگیری کنند.
  • گروه خبری : اخبار شهرستان نرماشیر
  • کد خبر : 332625
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید