توصیه های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان درخصوص توصیه های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز گفت: اگر سابقه بیماریهای پوستی و آلرژی دارید برای دست زدن به ماهی قرمز و ظروف نگهداری آن از دستکش استفاده نمائید و آموزش بهداشت فردی بویژه کودکان در خصوص جلوگیری از دست زدن به ماهی و عدم دستمالی به چشم ، صورت و دهان بعد از کار با ظروف نگهداری ماهی ضروری استو بعد از هربار دست زدن به آب یا ماهیان قرمز دست خود را با آب صابون بشوئید.
مقامی افزود: این میهمانان کوچک در شرایط خاص و در صورت عدم رعایت شرایط بهداشتی می توانند ناقل بیماریهای مشترک همچون انواع بیماریهای گوارشی، سل پوستی و.... باشند.
وی در خصوص ویژگیهای های ماهی سالم بیان کرد : ماهی سالم معمولا" تحرک خوبی داشته و دارای پوستی براق بوده و نبایستی فلس های بدن برآمده و یا کنده شده باشد، باله ها نباید دچار خوردگی ، پرخون و چروکیده باشند. چشمهای ماهی سالم براق بوده و نباید گود و فرو رفته یا به طور غیرعادی برآمده باشد.
مقامی توصیه کرد: همشهریان از خرید ماهیان مریض با علائم ذکر شده یا داری لکه های رنگی سیاه، سفید و قرمز خودداری کرده چرا که آلودگی ناشی از بیماری آنها به آب منتقل و در صورت تماس دست انسان با این آب افراد دچار مشکلات و تورم پوست خواهند شد.
نظر دهید