رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رابر
دست فروشی ماهی تازه و منجمد ممنوع است
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رابر اظهار داشت: عرضه فرآورده های خام دامی به خصوص ماهی که فسادپذیری سریع و بالایی دارد باید در مراکز دارای پروانه بهداشتی با داشتن امکاناتی از قبیل وسایل خنک کننده مثل یخچال ویترینی و یا استفاده از پودر یخ که بصورت روزانه مورد بازدید کارشناسان نظارت هستند، صورت گیرد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، وی افزود: دست فروشان که با ماشین های سیار مبادرت به فروش ماهی می کنند به دلیل رعایت نکردن شرایط نگهداری و عرضه غیربهداشتی ماهی و عدم فراهم کردن امکانات مورد نیاز جهت حمل و نقل ماهی منجر به فساد آن در زمان بسیار کوتاهی می شوند و احتمال مسمومیت برای مصرفکنندگان وجود دارد که این موضوع می تواند سلامت شهروندان را به خطر بیاندازد.
دکتر صادقی تاکید کرد: هر نوع فرآورده خام دامی باید دارای شناسنامه باشد و از مراکز معتبر عرضه تهیه شود. بنابراین، وی از شهروندان خواست: برای حفظ سلامت خود از خرید فرآوردههای خام دامی از دستفروشان که اقدام به عرضه غیرمجاز این فرآوردهها میکنند، خودداری نموده و در هنگام خرید حتما به مهر دامپزشکی و برچسبی که دارای تاریخ انقضا، تاریخ تولید، کد پروانه بهداشتی، محل تولید و شرایط نگهداری باشد دقت کنند. همچنین، در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی و موارد مشابه در خصوص فروش ماهی به صورت غیر بهداشتی به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
رئیس شبکه دامپزشکی رابر یادآور شد: در صورت فروش ماهی بدون مجوز دامپزشکی، با متخلفان برخورد قاطع خواهد شد و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی می گردند.
نظر دهید