• 1402/12/23 - 07:03
  • تعداد بازدید : 596
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بر مراکز توزیع ماهی در شهربابک

رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک گفت: تاکنون ۲۰ مورد نظارت بر مراکز توزیع ماهی قرمز به همت یک اکیپ دو نفره در این شهرستان انجام شده است.

00:00
00:00
دانلود

مجید اسدی با اشاره به خرید ماهی از سوی مردم گفت: همشهریان باید در هنگام خرید ماهی قرمز، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی خودداری کنند و حتی الامکان از ظروف یکبار مصرف برای حمل و جابجایی ماهی به منزل استفاده کنند.

وی افزود: نظارت بر مراکز توزیع ماهی قرمز به همت یک اکیپ دو نفره از ۱۹ اسفند ماه آغاز شده و تا اول فروردین ادامه دارد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک بیان کرد: تاکنون ۲۰ مورد نظارت بر مراکز توزیع ماهی قرمز انجام و ۵۰ عدد بروشور اطلاع رسانی بهداشتی توزیع شده است.

اسدی به مردم توصیه کرد، از خرید ماهی‌های بیمار و بی‌حال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری کنند و پس از انتقال به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام کرده و ماهی‌ها را به ظروف از قبل آماده شده منتقل کنند.

وی تصریح کرد: برای نگهداری هرچه بهتر ماهی قرمز رعایت نکاتی ضروری و بهترین دمای نگهداری ماهی قرمز ۲۲-۲۶ درجه سانتی گراد است.

اسدی با اشاره به اینکه به ازای هر ماهی یک لیتر آب مورد نیاز است، اظهار کرد: ماهی قرمز با غذای کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات تغذیه شود.

وی افزود: غذا باید دو بار در روز، و به اندازه‌ای باشد که در مدت ۱تا۲ دقیقه مصرف شود و بهتر است غذا در سطح آب شناور بماند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک بیان کرد: غذای ماهی در جای خنک، تاریک و خشک و در ظروف در بسته نگهداری و به تاریخ مصرف آن دقت شود.

وی افزود: برای نگهداری هرچه بهتر ماهی قرمز شست و شوی دوره‌ای آکواریوم و ضدعفونی و گندزدایی آن با محلول نمک طعام یا ترکیبات آمونیوم ضروری است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان شهربابک
  • کد خبر : 316426
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید