• 1404/04/16 - 10:46
  • تعداد بازدید : 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
اداره دامپزشکی شهربابک:

لزوم رعایت اصول بهداشتی برای ذبح دام های قربانی

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک؛ مجید اسدی گفت: با توجه به فرا رسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و اجرای سنت ذبح دام به منظور طبخ نذورات توسط هیأت‌های عزاداری در تکایا، مساجد و مراکز طبخ غذا، شبکه دامپزشکی شهرستان به منظور تأمین بهداشت عمومی و پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های خطرناک و مشترک میان انسان و دام از قبیل تب کریمه کنگو، بروسلوز، شاربن و…، رعایت توصیه‌های‌ بهداشتی ضروری است. رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک تأکید کرد: از خرید و کشتار دام‌های تب‌دار و بیمار جداً اجتناب شود، همچنین دام نذری از میادین عرضه دام که تحت نظارت سازمان دامپزشکی است، خریداری شود. اسدی افزود: همچنین از خرید دام دارای ظاهر نامناسب و علائمی از قبیل لنگش، قرمزی چشم و ریزش ترشحات از چشم و بینی، خودداری شود و برای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری‌های مشترک میان انسان و دام و آلودگی‌های محیط زیست، از کشتار دام در محل‌های عزاداری، معابر عمومی، منازل و در مقابل دسته‌های عزاداری جداً خودداری شود. وی اظهار کرد: ضروری است لاشه دام ذبح شده و آلایش آن (دل، جگر، قلوه و…) قبل از قطعه‌بندی، برای حذف عوامل بیماری‌زا، به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه یخچال نگهداری و سپس نسبت به قطعه قطعه کردن و مصرف آن‌ها اقدام شود. اسدی در پایان گفت: هنگام ذبح دام لازم است از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، عینک، چکمه و لباس مناسب استفاده شود و از مصرف گوشت، جگر و دیگر احشای خوراکی دام به صورت خام و نیمه پخته جداً خودداری شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان شهربابک
  • کد خبر : 341270
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید